SØRVAERGJESTEHUS

Storfiskens rike

Boendet

Posted on 07 jan 2014 Kommentarer inaktiverade för Boendet

Boka boende på Sörvaergjestehus

Hytta

Hytta: Boendet är helt havsnära med utsikt ut över öppet hav. Hyttan har 6 sängplatser inkl. sov loft. Det finns mörkläggningsgardiner för här norr om polcirkeln går inte solen ner alls på sommaren. Hyttan är utrustad med nya fullt moderna kök – spishäll, ugn, Micro, kyl/frys, kaffebryggare och diskmaskin. I storstugan finns nya Tv apparater med HDMI-kabel så att du lätt kan koppla upp dig mot medhavd PC då vi inte är uppkopplade på Tv nätet. Det ingår WIFI. Rymligt badrum med duschkabin och toalett.

Rökning förbjuden.


Gjestehuset

Varje Etage består av 5 tvåbäddsrum med mörkläggningsgardiner, handfat, garderob, 2 fåtöljer och bord. Två gemensamma toaletter och ett rymligt separat duschrum med två duschar. Varje Etage har ett gemensamt kök med en storslagen utsikt över hav och fjäll. Köket är fullt modernt utrustat med spis, ugn, kyl, kaffebryggare, Micro och diskmaskin. I köket finns TV och det ingår WIFI.
Rökning förbjuden.

Städning

Vid avresan skall boendet lämnas i skick som när man kom samt att alla sängkläder och handdukar lägges i sin påse. Vi ser också att man sätter igång diskmaskinen med den sista disken så underlättar detta för alla. Om man har någon mat eller dyl. man vill lämna så kommer det att stå lämpliga backar i hyttan som man lämnar detta i. Vi tillämpar källsortering på Sörvaer Gjestehus. Debitering sker vid åverkan och förlust av inredning.

Paketpris 2020 båt och hytte

6500 NOK/person/vecka

Hytta

2400 NOK/per natt

Gjestehuset

1200 NOK/rum/natt

Bra att veta om Söröya

Butiken Joker på Sörvaers öppettider
Måndag – Fredag 08.30 – 16.00
Lördag 09.00 – 15.30
Söndagar stängt
BENSIN: Det finns en tankstation där vi tankar bensin till båtarna och där kan man använda de vanligaste betalkorten
Läkare finns i Hasvik med jourtelefon dygnet runt.