SØRVAERGJESTEHUS

Storfiskens rike

Lediga båtar /boenden

Skrivet den 11 dec 2018 in Okategoriserade

Hej alla där ute, vi har rekord många bokningar i år hos oss på sörvaergjestehus. Detta har gjort att vi har ökat vår Flotta med ytterligare 1 Arronet 23,5 spt och den kommer vi att visa upp på Båtmässan i Göteborg 2019 ?. Varmt välkomna till oss då. Vi har även lite lediga platser kvar inför 2019 och jag drar datumen här nedanför. Passa på att ge er själva en julklapp som går utanpå det mesta, ett äventyr på Söröya Storfiskens Rike. Lite datum då : 17/4 – 24/4. En Båt+Boende. 24 /4 – 1 /5 där finns pga. Oseriösa bokare 4 Båtar och boenden. 1/5 – 8/5 där finns 2 Båtar och boenden . Ja det är väl det som är just nu. Just nu befinner jag mig på semester och jag undviker mobilen, däremot så försöker jag kolla mailen med jämna mellanrum för att inte tala om Facebook, ni når mig även på messenger. Ha det nu riktigt härligt alla så hörs vi framöver. Mvh Ralph söröya. Ut och fiska. Hur svårt kan det vara ?.